אייריש קרים בייליס בטעמים

מאת ווינט תקשורת

שני סוגי אייריש קרים בטעמים הגיעו לארץ: קרם קרמל ושוקולד מנטה
שני סוגי אייריש קרים בטעמים הגיעו לארץ: קרם קרמל ושוקולד מנטה. אייריש קרים בייליס מיוצר משילוב של וויסקי אירי ושמנת מתחילת שנות ה-70 של המאה הקודמת. עם יציאתו אל השוק נחל המוצר הצלחה מטאורית הן מבחינת מכירות והן מבחינת היותו מותג מרכזי בכל מדף אלכוהולי בתבל. כדי למנוע בעיה של אורך חיי מדף בשל השמנת שהיא אחד המרכיבים הראשיים, וכדי ליצור אחידות בין שני המרכיבים העיקריים השונים בתכלית, הושקעו ביצור הליקר מאמצים ומחקרים רבים. הבעיה נפתרה על ידי הומוגניזציה של המוצר, פירוקם של מרכיביו לגורמיהם הראשוניים והרכבתם לכדי שלם אחד. כ-40,000 פרות מייצרות 189 מיליון ליטר חלב מהם מוזגים 1700 כוסות בייליס בכל דקה בכל יום בלמעלה מ-130 מדינות. כיום המוצר מזוהה על ידי צרכני האלכוהול ונחשב למותג האייריש קרים הבולט בעולם. מרגע החליבה ועד הגעת החלב למפעלים לא עוברות יותר מ-36 שעות. השמנת נשמרת במשקה על ידי הוויסקי בלבד. השימור כל כך טוב שניתן להחזיקו כשנתיים למרות השמנת שבתוכו. בטעמים החדשים מוסיפים לשמנת ולוויסקי קצת וניל, שוקולד, קרמל וסוכר וכך מגיעים לטעם האיכותי והמזוהה עם המותג. מחיר לצרכן: 100 ש"ח – 120 ש"ח.

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה 185.‏ קישור ישיר לפוסט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>