מבזקים

ויסוצקי משיקה תה ירוק בתוספת מאצ'ה יפנית

תה ירוק דובדבן בתוספת אבקת מאצ'ה ותה ירוק קינמון ג'ינג'ר כורכום בתוספת אבקת מאצ'ה

ויסוצקי ממשיכה להתחבר לטרנדים העולמיים, מחדשת את קטגוריית התה הירוק ומשיקה  תת סדרה תחת ויסוצקי ירוק: סדרת המאצ'ה. תה ירוק בתוספת אבקת מאצ'ה מיפן. שני טעמים חדשים מצטרפים: ויסוצקי ירוק בטעם דובדבן בתוספת אבקת מאצ'ה, ויסוצקי ירוק קינמון ג'ינג'ר וכורכום בתוספת אבקת מאצ'ה.

תה מאצ'ה של ויסוצקי (צילום: סטודיו מרחב)

מאצ'ה היא אבקת תה ירוק טחונה. מדובר בעלים של התה הירוק המופקים מצמח הקמיליה סינזס אשר טוחנים אותם לאבקה דקה דקה – בצורה זו צורכים את כל העלה השלם ולא רק את החליטה שהצמח מייצר ולכן כמות ה-EGCG עולה.

דבר נוסף המייחד את אבקת המאצ'ה הוא דרך הייצור: מספר שבועות לפני הקטיף מצלילים את השדות מה שגורם לצמח לייצר כלורופיל באופן מוגבר. לאחר מכן בוחרים בקפידה רבה את העלים המתאימים ביותר ומשם טוחנים אותם אט אט באבני ריחיים.

אבקת המאצ'ה היא מעבר לא רק משקה ביפן, אלא תרבות שלמה שבה נותנים כבוד למה שמכניסים לגוף, למה ששותים, כבוד למשקה וכבוד לעצמך. ביפן מקובל לצרוך תה ירוק בצורת אבקת מאצה במים. בעולם ניתן למצוא מגוון אבקות מאצה ממקורות שונים וברמות איכות שונות. המאצ'ה היפנית המקורית היא הטובה ביותר. רק מעטים אימצו את ההרגל של שתיית מאצ'ה יומיומית עקב הטעם הדומיננטי של המשקה.

איפה: ברשתות השיווק השונות בטווח מחירים

כמה: בין 14.90-27.70 שקל

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
חובב יין ואלכוהול, עורך האתר

יעניין אותך

"תבואות" משיקה חומץ תפוחים אורגני

מתאים לתיבול סלטים, למרינדה לבשר, עוף ודגים, רטבים ועוד

מתאים לתיבול סלטים, למרינדה לבשר, עוף ודגים, רטבים ועוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *