מבזקים

רגעי קיץ של נספרסו

שלוש מסעדות השף המובילות: ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה, מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו

לרגל עונת הקיץ, חברת נספרסו – בשיתוף השפים יונתן רושפלד, יובל בן נריה ו-אוראל קמחי, מציעה לסועדים טעימה אסתטית וחושית של קינוחים וממזגים על בסיס קפה קר. השפים של המסעדות המובילות הכינו יצירות קיץ קולינריות, וכל אחד מהם נותן את האינטרפרטציה שלו לקינוח ולקוקטייל על בסיס קפה קר.

הפעילות מתקיימת בין התאריכים 18-20 ביולי, 2017, בין השעות 18:30-23:30. יש להזמין מקומות מראש.

קינוחי וממזגי נספרסו שיוגשו במסעדות השונות

יונתן רושפלד יגיש במסעדת ג'ונתן פוד קלאב דום קפה: יוגורט ברביולי שקוף – כיפת יוגורט, בשילוב תערובת קפה ריסטרטו ועלה רביולי המכסה את כיפת היוגורט. לצידו יוגש קוקטייל קפה קר שרקח מוש בונדיק, 'ריסטרטו קולדה', כשמו כן הוא – ממזג המשלב בין תערובת קפה ריסטרטו, לבין מרכיבי קוקטייל הקיץ האולטימטיבי: בקרדי 8, קרם קוקוס, אננס, אמארו, קלואה, וביטרס.

יובל בן נריה יגיש בטאיזו בייקד אלסקה קפה – עוגת שוקולד אספרסו מקור טהור הודו, קרם אספרסו, קרמבל שוקולד וגלידת קפה. את כל הטוב הזה עוטף מרנג איטלקי שנחרך בעזרת וויסקי בוער לפני ההגשה. לצידו יוגש ממזג קפה קר על בסיס קפה מקור טהור הודו, בשילוב רמי מרטן, בנדיקטן, ג'ק דניאלס קינמון, אמארו נונינו, סירופ שקדים ושרי הרינג.

אוראל קמחי יגיש בפופינה קינוח בשם The Magic Ball – שם מבטיח לכדור המזכיר קנבס ציור, כשבעצם מדובר במוס קפה על ליבת וניל וקראנץ' שוקולד לבן. בתוך הכדור אספרסו מקור טהור ברזיל, פולי קקאו, חלב מרוכז וחמאת קקאו. הכדור יוגש לצד ממזג ראשן מרטיני – קוקֵטייל עם שמנת, וודקה וליקר קפה, על בסיס קפה קר מתערובות קפה נספרסו מקור טהור ברזיל.

הפעילות היא במסגרת שת"פ עם החטיבה העסקית של נספרסו.

להזמנת מקום, התקשרו:

מסעדת טאיזו, דרך מנחם בגין 23, תל אביב יפו, טלפון: 03-5225005

מסעדת פופינה, אחד העם 3, תל אביב יפו, טלפון: 03-5757477

ג'ונתן פוד קלאב, פרופסור יחזקאל קויפמן 6, תל אביב יפו, טלפון: 03-6960707

הכותב/ת: מערכת Winet

מערכת Winet

יעניין אותך

פסטיבל הבירה הישראלית בעין שמר

עשרות סוגי בירות, דוכני אוכל ומופעי רחוב במתחם הקניות הנמצא בסמוך לצומת כרכור

עשרות סוגי בירות, דוכני אוכל ומופעי רחוב במתחם הקניות הנמצא בסמוך לצומת כרכור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *