מבזקים

טמפו משיקה לחג האהבה: ביפאיטר 24

צבעו האדום הבוהק של הבקבוק נבחר בהשראת תכשיט הכתר, אבן האודם, המשובצת במרכז הכתר המלכותי של הנסיך השחור מבריטניה

חטיבת האלכוהול של טמפו משיקה לרגל חג האהבה, הוולנטיין דיי (14 בפברואר), את ביפאיטר 24 – ג'ין סופר-פרימיום בעיצוב מודרני, בנראות אלגנטית, מלוטשת, יוקרתית ואופנתית בצבע אדום בוהק.

ביפאיטר 24 מזוקק בעבודת יד עם 12 רכיבים בוטניים, הכוללים תערובת נדירה של צמחי תה סנצ'ה ירוק יפני ואשכולית.

צבע האדום הבוהק של הבקבוק נבחר גם בהשראת תכשיט הכתר העתיק ביותר בבריטניה, אבן האודם, אבן חן של 170 קראט המשובצת במרכז הכתר המלכותי של הנסיך השחור של העיר לונדון. העיצוב הדקורטיבי אף מציג הטבעה מסוגננת של 12 צמחים המושרים למשך 24 שעות בתהליך הייצור של המשקה.

ביפאיטר 24 מיוצר בתהליך הכולל שני סוגי זיקוק: זיקוק עמודי המנקה את התזקיק, וזיקוק דודי, שמעניק רבדים עמוקים של חומר הגלם. 12 רכיבים בוטניים שלוקטו ברחבי העולם מושרים בדוד הזיקוק העשוי נחושת למשך 24 שעות, ומעניקים לנוזל טעמים ובשומות, שמהווים הצדעה לתרבות התה האנגלית, בד בבד עם חדשנות פורצת דרך.

בהתבסס על המתכון המקורי שפותח בשנות ה-60 של המאה ה-19, רקח דזמונד פיין שילוב מושלם של תה סנצ'ה נדיר מיפן, תה סיני ירוק וקליפות אשכוליות, שמתאימים לביפאיטר באופן מושלם ומביאים איתם בשומת טרייה וחלקלקות למוצר הסופי. מאז השקתו בשנת 2009, ביפאיטר 24 זכה ביותר מ-41 פרסים בינלאומיים.

כמה: 189 שקל

איפה: בחנויות אלכוהול והיין המובחרות

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
חובב יין ואלכוהול, עורך האתר

יעניין אותך

השף הנודע פרדריק סימוני יבשל במסעדת רופטופ של מלון ממילא

השף קובי בכר יארח ממלון ממילא יארח את סימוני במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית השישי בישראל

השף קובי בכר יארח ממלון ממילא יארח את סימוני במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית השישי בישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *