מבזקים

קלואלאיס והשף ויקטור גלוגר מציגים: לילות מלאגה

שיתוף פעולה עשיר בפירות ים עם המסעדה הספרדית אל פימפי

מסעדת קלואליס בראשותו של השף ויקטור גלוגר תארח את השף סמואל פארה וצוותו ממסעדת אל פימפי (El Pimpi), לארבעה ערבים של טאפסים ומוזיקת פלמנקו מאיזור מלאגה.

פאייה טלה בערבי במלאגה בקלואליס הכשרה (צילום: אפיק גבאי)

הארוחות מתקיימות כאירוע הפתיחה החגיגי לחגיגות 15 שנה למסעדת קלואליס ובמסגרת פתיחת הקו האווירי החדש של חברת סאן דור: תל-אביב-מלאגה.

אל פימפי נחשבת לאחד המוסדות הקולינאריים הגדולים ביותר במלאגה ובספרד בכלל. המסעדה קיימת כבר 50 שנה ונמצאת במדרחוב הראשי של העיר העתיקה. אצל פימפי אוכלים בממוצע בין 3,000-5,000 איש בכל יום. המוסד פימפי מייצג את שמחת החיים של העיר, הן בארוחות צהריים במדרחוב והן בערבים ובלילות הקיץ של מלאגה עם מוזיקה, כהילים ואוכל איכותי.

המחיר לסועד: 259 שקל, לא כולל שתייה ושירות. לצפייה בתפריט המלא – גלשו לאתר המסעדה.

מתי: 4-5 ביוני, 2017 – קלואליס הכשרה / 6-7 ביוני, 2017 – קלואליס

קלואליס – אבא הילל סילבר 16, רמת גן / קלואליס הכשרה בהילטון – הירקון 205, תל-אביב. טלפון: 03-5759060

הכותב/ת: מערכת Winet

מערכת Winet

יעניין אותך

פסטיבל הקוקטיילים יוצא לדרך

רביעי-חמישי, 19-20 ביולי, 2017, בין השעות 18:00-23:00 - המרינה בהרצליה

רביעי-חמישי, 19-20 ביולי, 2017, בין השעות 18:00-23:00 - המרינה בהרצליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *