מבזקים

רק היום בשוק צפון של השף אבנר לסקין מרחיב את הפעילות

משיק את המסעדה עם מנות חדשות וקוקטיילים מרעננים לקיץ 2017

"רק היום" היא יוזמה של השף אבנר לסקין, שותף פעיל ומנהל האקדמיה לבישול של מותג המטבחים היוקרתי בולטהאופ, ולאחר שהוציא למעלה מ-17 ספרי בישול, חזר לבשל לקהל במקום משלו לאחר שחבר לחברי הילדות – אליה יוספיאן ואדם מזרחי, הבאים מעולם המסעדנות. ביחד הם מגישים מגוון מנות החל מסלטים חמים וצבעוניים ועד תבשילים ביתיים מנחמים, עם מנות מיוחדות שמתחלפות מדי יום בהתאם להיצע בשווקים.

רק היום (צילום: מתן כ"ץ)

ב-"רק היום" עיקרון הטריות והירק ניצב במרכז הבמה. התפריט מתחלף כל יום ומותאם לעונות השנה בהתאם להיצע האיכותי בשווקים מקומיים, המנות החדשות הן מנות טאפאס ששמות את גדולת הירק במרכז הבמה ועם בסיס עשיר של ירקות המשולבים במגוון רחב המתאים לכל סועד: טבעוני, צמחוני, בשרי ועוד.

אבנר לסקין: "אנחנו שמחים על ההתרחבות המרפסת תשרת את באי המסעדה בחודשי הקיץ, בנוסף השקנו מנות חדשות ומגוונות המתאימות להיצע האיכותי בשווקים המקומיים, לדוגמה: "עגבנייה מהשטח" מנה של עגבניות צלויות על הפלנ'צה בשילוב קונפי בשמן זית ועשבים קשים על תבשיל ירוקים עונתיים. "שקשוקה אוסבוקו" – מנה של אוסובוקו מפורק מהעצם בציר עגבניות.

טווח המחירים של המנות ברק היום: 25 שקל עד 70 שקל.

כתובת: ראול ולנברג 20, רמת החי"ל, תל-אביבב, טלפון: 03-5359980

הכותב/ת: מערכת Winet

מערכת Winet

יעניין אותך

4X4

את הטיול הזה לפורטוגל, עפרה בר-נון לא תשכח. כנראה שגם לא הג'יפ...

את הטיול הזה לפורטוגל, עפרה בר-נון לא תשכח. כנראה שגם לא הג'יפ...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *