מבזקים

תפריט חדש ושפית חדשה במסעדת בראון

הביסטרו שלצד הבייקרי משנה חזון קולינרי ומציג את השפית מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי שש שנים באיטליה

הביסטרו והבייקרי בראון שבמתחם G צמרת בתל אביב משיק תפריט חדש ושפית חדשה.

נתחי קצבים פטריות צלויות ופרחי ברוקולי ברוטב חמאה, יין ועשבים מוגש על ארוגולה

השפית ואוצרת היין, מיכל לוי, חזרה משהות בת שש שנים ממחוז פוליה באיטליה, ומביאה שפה קולינארית של מנות מדויקות, אינטליגנטיות, ויזואליות ובטעמים נגישים.

בין המנות הראשונות החדשות ניתן למצוא:

  • מרק דלעת טבעוני – 38 שקל
  • סלט חסות אייסברג, עלי סלנובה וחסה קיסר עם עלי בזיליקום, פטרוזיליה ונענע, מוגש עם קונפיטורת אגסים, גבינה כחולה ושקדים קלויים – 56 שקל
  • לקט פטריות יער מוגשות עם קרם שורשים, אגוזים קלויים ופרוסות פרמזן – 62 שקל
  • מילה פוליה (באיטלקית: אלף שכבות) של תפוח אדמה, תפוח עץ, בזיליקום וגבינת פקורינו – 48 שקל
  • חסילון במחבת עם תרד, שום, עגבניות שרי צלויות, חמאה ולימון, מוגש עם יוגורט עיזים ולחם קלוי – 62 שקל
  • פטה כבד עם ריבת בצל, קונפיטורת אגסים, מיני בריוש קלוי וג'ל יין – 54 שקל
  • קרפצ'יו פילה בקר עגבניות שרי צלויות, צלפים, מיקרו בזיליקום, שמן זית, מלח ים, אגוזים קלויים, פרוסות פרמז'ן ובלסמי מצומצם – 62 שקל
  • סשימי דג ים משתנה – 64 שקל
לינגוויני עם לקט פטריות יער, שימג'י ופורטובלו, ביין לבן ועשבי תיבול, מוגש עם פרמז'ן

בין המנות העיקריות החדשות בתפריט:

  • סלט קינואה חם מוגש בדלעת ערמונים אפויה עם קוביות קישואים, גזר ובצל, שום, שמיר, מנגולד ואגוזים קלויים – 72 שקל
  • פטוצ'ה עם ראגו טלה ביין אדום, עגבניות, אורגנו, שום ופטרוזיליה, מוגש עם פרוסות פרמז'ן – 82 שקל
  • ניוקי ברוטב עגבניות, עגבניות שרי, מעט צ'ילי, שום, בזיליקום וקרעי מוצרלה – 76 שקל
  • לינגוויני עם לקט פטריות יער, שימג'י ופורטובלו, ביין לבן ועשבי תיבול, מוגש עם פרמז'ן – 78 שקל
  • עוף ביין ותפוחים מוגש עם בטטה אפויה, קרם בטטה עם חלב קוקוס וניחוחות ציפורן, מרווה וקינמון – 89 שקל
  • נתחי קצבים פטריות צלויות ופרחי ברוקולי ברוטב חמאה, יין ועשבים מוגש על ארוגולה – 92 שקל
  • לברק ממולא תרד, מנגולד, שום וצ'ילי ברוטב חמאה ומרווה, יין לבן ופלחי לימון, מוגש עם פירה תפוחי אדמה – 130 שקל
  • קציצות דניס עם מנגולד, פטרוזיליה וצ'ילי, ברוטב עגבניות ביתי, אורגנו, עגבניות שרי  ועלי בזיליקום – 92 שקל

לוי שמלבד היותה שפית, גם מחזיקה בתואר אוצרת יין (סומלייה) אותו קיבלה באיטליה, בנתה גם תפריט יין מיוחד המתאים למנות אותן היא מגישה. בין היינות ניתן למצוא יקבי בוטיק, כמו יינות של כישור, סוסון ים, סומק, אסף ועוד.

בראון | Brown – ניסים אלוני 10, מתחם G, תל אביב, טלפון: 053-9344955, ראשון-שבת 08:00-23:00

הכותב/ת: מערכת Winet

יעניין אותך

קלואלאיס והשף ויקטור גלוגר מציגים: לילות מלאגה

שיתוף פעולה עשיר בפירות ים עם המסעדה הספרדית אל פימפי

שיתוף פעולה עשיר בפירות ים עם המסעדה הספרדית אל פימפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *