מבזקים

תפריט חורף חם במלגו ומלבר

צמד השפים מציע מגוון מנות חדשות ועשירות המותאמות למזג האוויר הקר ומושתתות על חומרי הגלם העונתיים

מסעדת השפים, מלגו ומלבר, בניצוחם של השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי, משיקה תפריט חורף עם מגוון מנות חדשות המבוססות על חומרי גלם עונתיים.

מנת סקאלופ כרוב לבן ובייקון במסעדת מלגו ומלבר (צילום: אפיק גבאי)

התפריט המעודכן כולל מספר מנות חדשות:

  • טרטר דג ים וקולרבי, מלפפון, צנונית, ג'ינג'ר טרי, צימוקים, עשבים קצוצים ושקדים פיקנטיים (61 שקל)
  • סשימי דג ים וסלק שרוף, אנדיב סגול, קרם פרש וחזרת לבנה מגורדת (62 שקל)
  • מרק דגים ושרימפ מקומי, אטריות אורז, פטריות יער, עגבניות, סלרי, כוסברה וטרגון (64 שקל)
  • סקאלופ, כרוב לבן ובייקון, בייבי לפת צרובה, גרידת לימון וגבינת גרוייר על קרם בטטה לבנה (83 שקל)
  • נתח קצבים, לבבות ארטישוק וירקות ירוקים על קרם בטטה לבנה (125 שקל)

נוסף על המנות החדשות, תפריט החורף כולל את מנות הדגל של המסעדה, וביניהן קרפצ'ו דג וקריספי ג'ינג'ר; מנת בטן חזיר בבישול איטי עם סלט עדשים, תפוחים, קרמל סויה וקרם תפוז-גזר; מנת שקדי עגל ושפצלה על קרם פטריות עם בייקון ופטריות יער; ומנת חזה אווז וגרטן תפוח אדמה בציר עוף חום.

מלגו ומלבר – רוטשילד 142, תל אביב, טלפון: 03-6314214, כל השבוע 12:00-15:30, 18:00-00:00

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
עורך האתר

יעניין אותך

יקב הרי גליל משיק יין רוזה צונן מחבית

מדובר בחבית נירוסטה שמחובר אליה ברז מזיגה לשמירה על טריות היין ולמזיגה מדויקת

מדובר בחבית נירוסטה שמחובר אליה ברז מזיגה לשמירה על טריות היין ולמזיגה מדויקת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *