יום ראשון , 15 דצמבר 2019
ראשי / מילון מונחים / אונטריב

Bone Steak 7, Chuck Roast

אונטריב

Bone Steak 7, Chuck Roast

רווח: אונטריב / אונטר ריב / קשת

לועזית: Bone Steak 7, Chuck Roast

הגדרה: ממוקם מתחת לצלעות הפרה בין נתח הצוואר לאנטריקוט ומעל הכתף. בארצות הברית קוראים לו צ'אק או צ'אק רוסט (לא להתבלבל עם נתח בשר הצ'אך שאנו מכירים בארץ שמגיע מהירך), ונוהגים לחלק אותו למספר חלקים. הנתח שקרוב לאנטריקוט הוא המשובח ביותר ומתאים לסטייקים שיפודים או בשר מוקפץ, החלק שסמוך לצוואר, הוא סיבי מעט, מתאים מאוד לגולש או צלי ומזכיר במרקמו את צלי הכתף אך עסיסי ממנו. החלק שיושב על הכתף נקרא Chuck Roast, הוא חלק שטוח ומשויש בעובי של 3-4 סנטימטרים והוא משמש כנתח מוביל ברוב מנות הצלי המוכרות. מאזור הכתף חותכים גם את ה-7 Bone Steak שהוא נתח שטוח ועבה בצורת 7 המכיל עצם מהכתף ומשמש לצלייה על גריל ולצלי. כל חלקי האונטרריב מתאימים מאוד לבשר טחון בגלל השומן והטעם הבשרי העמוק ומשמשים להכנת המבורגרים קציצות ונקניקיות.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *