שבת , 19 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / אורגנו

Oregano / Oreganum

אורגנו

Oregano / Oreganum

רווח: אורגנו / אֲזוֹבִית

לועזית: Oregano / Oreganum

הגדרה: תבלין שנפוץ בבישול הים-תיכוני, מהווה לעתים חלק מתערובת הזעתר. אורגנו מזכיר בטעמו מיורן ותימין, מתאים במיוחד לתבשילים המבוססים על עגבניות ומהווה בן לוויה מצוין גם למרקים ולירקות כמו ברוקולי, חצילים, עדשים וקישואים. ניתן להשתמש באורגנו טרי או באורגנו מיובש. אורגנו מיובש יש לאחסן במקום מוצל במיכל אטום לאוויר; אורגנו טרי יש לעטוף במגבת נייר, להכניס לשקית ולהניח במקרר.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *