יום שישי , 20 ספטמבר 2019
ראשי / כתבות נבחרות / אסאדו ברזילאי מנצח

מתכון של השף אומברטו טוקוס, ממסעדת קאזה דו ברזיל באילת

אסאדו ברזילאי מנצח

מתכון של השף אומברטו טוקוס, ממסעדת קאזה דו ברזיל באילת

לקראת יום הפיקניק הבינלאומי, שיחול ביום שבת הקרוב, 18 ביוני, 2016, השף אומברטו טוקוס, ממסעדת הבשרים קאזה דו ברזיל באילת, מציע מתכון משפחתי, שישביע את המשפחה כולה.

אסאדו - עשוי להספיק לכל המשפחה. המורחבת.

דרגת קושי:      זמן הכנה: 8 שעות + 3 שעות בתנור       כמות: 20 סועדים

קניות

  • נתח אסאדו עגל (בגודל המתאים לתבנית בבית)
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 150 מ"ל יין אדום לבישול
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 10 עלי טימין (קורנית)
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • סוגרים את נתח האסאדו על מחבת עם מעט שמן זית (עד שהנתח משחים – זהירות לא לייבש או לשרוף את הבשר) על מנת לשמר את המיצים והטעמים של הבשר.
  • מניחים את נתח האסאדו בתבנית גדולה ומוסיפים עליו כ-150 מ"ל יין אדום, שום ושמן זית ומעסים את הנתח במרינדה שנוצרה.
  • מפזרים מעל מעט מלח גס, פלפל שחור גרוס (לא להגזים) ומפזרים עלי טימין.
  • מניחים מעל הנתח נייר אפיה וסוגרים את התבנית בנייר כסף.
  • מכניסים את התבנית למקרר ל-8 שעות מנוחה.
  • מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התבנית לשלוש שעות.
  • בסיום הבישול הנתח צריך להיות רך (לדקור עם מזלג ולראות שנכנס בקלות).

יעניין אותך

תפריט חדש ושפית חדשה במסעדת בראון

הביסטרו שלצד הבייקרי משנה חזון קולינרי ומציג את השפית מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי שש שנים באיטליה

הביסטרו שלצד הבייקרי משנה חזון קולינרי ומציג את השפית מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי שש שנים באיטליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *