יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / ביסקוטי

Biscotti

ביסקוטי

Biscotti

רווח: ביסקוטי

לועזית: Biscotti

הגדרה: באיטלקית פירוש המילה הוא "אפוי פעמיים", והוא מתאר כשורה את הביסקוויטים הקשים, שמכילים אגוזים ואניס ולעתים גם פירות יבשים. את הביסקוטי אופים בפעם הראשונה כגליל מאורך. לאחר האפייה פורסים את הגליל ואופים את העוגיות שוב. ככל שזמן האפייה השנייה ארוך יותר, כך הביסקוטי יוצאים קשים יותר. הביסקוטי אידיאלים לטבילה בקפה או ביין.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *