שבת , 19 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / בצל שאלוט

Shallot / Eschallot

בצל שאלוט

Shallot / Eschallot

רווח: בצל שאלוט, בצל אשקלון, אשלוט, שאלוט

לועזית: Shallot / Eschallot

הגדרה: בצל קטן יחסית שטעמו מזכיר שילוב של בצל ושום. הטעם המעודן של בצל השאלוט הופך אותו לתוספת מצוינת למאכלי בשר, למרקים, לרטבים ולסלטים. כאשר מבשלים שאלוט יש לזכור כי הוא דורש זמן בישול קצר הרבה יותר מן הבצל הרגיל. כאשר בוחרים שאלוט, יש להימנע מבצלים שכבר הצמיחו גבעולים ירוקים. את בצלי השאלוט אפשר לאחסן במקום קריר ויבש לתקופה של עד חודש.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *