יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / בשמל

Béchamel

בשמל

Béchamel

רווח: בשמל

לועזית: Béchamel

הגדרה: רוטב לבן שמבוסס על רביכה וחלב. הבשמל מהווה בסיס למגוון רטבים נוספים ומשמש כתוספת למאכלים רבים וביניהם פסטה, לזניה וקרוק מיסייה. רוטב בשמל מכינים באמצעות הוספת חלב חם לרביכה שעשויה מחמאה מומסת וקמח. לקבלת רוטב בשמל דליל, משתמשים בכפית חמאה וכפית קמח לכל כוס חלב. אם רוצים להעשיר את הרוטב, מכפילים את כמות החמאה והקמח.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *