שבת , 19 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / ג'ריש

Jarish / Jareesh

ג'ריש

Jarish / Jareesh

רווח: ג'ריש / ג'רישה / גרישה

לועזית: Jarish / Jareesh

הגדרה: חיטה מבושלת, מיובשת וגרוסה, המשמשת הרבה בהכנת קובה למרק. הג'ריש דומה מאוד לבורגול, אלא שהוא טחון דק יותר. לפני הוספתו לסלטים או מנות אחרות אין צורך לבשלו, ומספיק להשרותו במים חמים עד לריכוך. להשיג במדפי הדגנים והקטניות בסופרים הגדולים.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *