יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / גרסיני

Grissini / Breadsticks

גרסיני

Grissini / Breadsticks

רווח: גרסיני

לועזית: Grissini/  Breadsticks

הגדרה: מקלות לחם בגודל עיפרון שמקורם בעיר טורינו באיטליה. מקלות הלחם הם פריכים ומשמשים כמתאבנים. את הגריסיני מכינים מבצק גמיש, שנמרח בשכבה כפולה של שמן זית, ונאפה במשך 12 עד 20 דקות. זמן האפייה קובע את רמת הפריכות. לבצק הגריסיני אפשר להוסיף שומשום, עשבי תיבול, עגבניות או גבינת פרמזן.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *