יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / דבשה

Molasses

דבשה

Molasses

רווח: דבשה / מולסה

לועזית: Molasses

הגדרה: סירופ כהה, שנוצר בתהליך זיקוק הסוכר. צבעה, מרקמה ומתיקותה של הדבשה משתנות בהתאם לכמות הפעמים שעברה הרתחה במהלך הזיקוק. ככל שדבשה עברה הרתחות רבות יותר, כך היא הופכת כהה יותר, צמיגית יותר ומתוקה פחות. הדבשה משמשת להמתקת פנקייקים, עוגיות ג'ינג'ר, מרינדות וטופי. את המולסה יש לשמור במקום קריר ויבש. מולסה בהירה מחזיקה מעמד שנה עד שנתיים, ואילו מולסה כהה מחזיקה מעמד עד שלושה חודשים.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *