יום שלישי , 22 אוקטובר 2019

האם

Ham

רווח: האם (אנגלית) / שינקן (גרמנית) / ג'מבון (ספרדית) / פרשוטו (איטלקית)

לועזית: האם

הגדרה: נתח מירך או אחורי החזיר, שממנו עושים נקניק על ידי בישול או כבישה, המלחה ויישון. טעמו של ההאם משתנה בהתאם לשיטת ההכנה, לזן החזיר, למזונו ולגילו. את ההאם אפשר לאכול ללא בישול נוסף, אז פורסים אותו לפרוסות דקיקות כנייר, ואפשר גם לאפות, להקפיץ או להרתיח. כאשר קונים האם, יש להעדיף את הבשר הוורדרד. את ההאם יש לאחסן במקרר, שם הוא נשמר עד שבוע. לאחסון ארוך יותר יש להקפיא אותו במיכל אטום לאוויר.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *