יום ראשון , 15 דצמבר 2019
ראשי / מילון מונחים / ורד הצלע

Entrecote / Rib Steak

ורד הצלע

Entrecote / Rib Steak

רווח: אנטרקוט / ורד הצלע

לועזית: Entrecote / Rib Steak

הגדרה: פירוש המילה בצרפתית הוא "בין הצלעות", אולם מדובר בנתח בשר שנמצא בחלק הקדמי של הפרה, דווקא מעל הצלעות, כלוא בין הסינטה לצוואר. זהו נתח בעל אחוז שומן גבוה יחסית, שמתאים מאד לעשיית סטייק או רוסטביף. זהו אחד הנתחים המובחרים הבודדים שלא מומלץ לאכול במידת עשייה רייר, שכן אז השומן אינו נמס כהלכה והנתח לא מגיע למלוא טעמיו.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *