יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / זוקיני

Zucchini

זוקיני

Zucchini

רווח: זוקיני / קישוא

לועזית: Zucchini

הגדרה: קישוא בצבע ירוק כהה או צהוב, בעל טעם חזק יותר מהקישוא המצוי. את הזוקיני אפשר לבשל במגוון שיטות הכוללות הרתחה, גריל, הקפצה, טיגון עמוק ואפייה. הזוקיני מאבדים יותר ויותר מטעמם ככל שהם גדלים, ולכן יש להעדיף זוקיני קטנים יותר.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *