שבת , 19 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / כוסברה

Coriander

כוסברה

Coriander

רווח: כוסברה / גד

לועזית: Coriander

הגדרה: עשב תיבול ממשפחת הפטרוזיליה שנפוץ מאוד במטבח הים-תיכוני והאסייתי. בבישול משתמשים הן בזרעי הכוסברה והן בעליה, ואין בין השניים הרבה דמיון בטעם. זרעי הכוסברה השלמים משמשים בעיקר לכבישה, ואילו הזרעים הטחונים משמשים לתיבול מגוון תבשילים ומאפים. עלי הכוסברה הם בעלי ריח וטעם חד ומובחן, ומשמשים במגוון מאכלים. כאשר קונים עלי כוסברה, יש להעדיף עלים בעלי צבע ירוק זהה לכל אורכם.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *