שבת , 19 אוקטובר 2019
ראשי / מילון מונחים / כרישה

Leek

כרישה

Leek

רווח: כרישה / לוף / פרסה / פורי

לועזית: Leek

הגדרה: ירק ממשפחת הבצלים בעל גבעולים ירוקים ארוכים, שדומה בצורתו לבצל ירוק, ובעל טעם מתקתק מעודן יותר מן הבצל. הכרישה משמשת להעשרת הטעם של סלטים, מרקים, קישים ותבשילי קדירה. את הכרשה יש לשטוף היטב לפני השימוש. אפשר לאחסן אותה בשקית פלסטיק במקרר עד שבוע.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *