יום ראשון , 15 דצמבר 2019
ראשי / חדשות יין וגורמה / מחלבות תבור נכנסת לשוק הגבינות הצהובות

החברה השקיעה כ-4 מיליון שקל ברכישת מכונות וציוד מקצועי לייצור גבינות צהובות

מחלבות תבור נכנסת לשוק הגבינות הצהובות

החברה השקיעה כ-4 מיליון שקל ברכישת מכונות וציוד מקצועי לייצור גבינות צהובות

"מחלבת כפר תבור", הממוקמת בסמוך לכפר תבור ונאמדת כמחלבה החמישית בגודלה בישראל, מצטרפת בימים אלו לשוק ייצור הגבינות הצהובות, לאחר שהשקיעה כ-4 מיליון שקל בקו ייצור, גירוד, פריסה ואריזה של גבינות צהובות.

גבינה צהובה

חדש ב"מחלבות כפר תבור": גבינה צהובה

בשלב הראשון, תייצר החברה גבינה חצי קשה 28% באריזות של 200 ו-400 גרם, ובמהלך התקופה הקרובה תייצר המחלבה גבינה צהובה 5%, גבינה צהובה 9% וגבינת אמנטל.

כושר הייצור של "מחלבת כפר תבור" בתחום הגבינות הצהובות הוא כ-2,000 טון בשנה, והצפי הוא שהחברה תתפוס תוך כשנתיים בין 5%-7% משוק הגבינות הצהובות בישראל.

שחף טנצר, מנכ"ל "מחלבת כפר תבור": "לפני כשנה נפתח השוק הישראלי לייבוא גבינות צהובות. בעוד שמחלבות רבות העדיפו לייבא גבינות צהובות מחו"ל, החלטנו להשקיע בקו ייצור מקומי ולהיכנס לשוק זה, לאור העובדה שהחלב בישראל איכותי יותר מהחלב במזרח אירופה".

עם כניסת "מחלבת כפר תבור" לתחום הגבינות הצהובות, מרחיבה המחלבה את מגוון הגבינות מחלב בקר. כיום מייצרת המחלבה גבינות שמנת, בולגרית, פטה, ריקוטה, מוצרלה, שמנת חמוצה, יוגורט, פרמז'ן ולבנה.

לאחרונה חתמה החברה על הסכם לאספקת מגוון גבינות מלוחות ויוגורט בטעמים לרשת "קפה גרג", שמונה כיום כ-90 סניפים בכל רחבי הארץ. אספקת הגבינות והיוגורט נעשית באמצעות חברת "אייס מן".

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
חובב יין ואלכוהול, עורך האתר

יעניין אותך

פסטיבל הבירה הישראלית בעין שמר יוצא לדרך בפעם השלישית

מיטב מבשלות הבירה הישראליות מרמת הגולן ועד הנגב, למעלה מ-60 סוגי בירה, בפסטיבל בעין שמר - לצד פוד טראקים עם שפע של אוכל ומופעי מוזיקה

מיטב מבשלות הבירה הישראליות מרמת הגולן ועד הנגב, למעלה מ-60 סוגי בירה, בפסטיבל בעין שמר - לצד פוד טראקים עם שפע של אוכל ומופעי מוזיקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *