יום שלישי , 21 ינואר 2020
ראשי / כתבות נבחרות / מן משיקה סדרת ופלים ועוגיות ללא תוספת סוכר

בסדרה ופלים בטעם שוקולד וופלים בטעם וניל, עוגיות גרנולה ועוגיות קמח חיטה מלאה ללא תוספת סוכר

מן משיקה סדרת ופלים ועוגיות ללא תוספת סוכר

בסדרה ופלים בטעם שוקולד וופלים בטעם וניל, עוגיות גרנולה ועוגיות קמח חיטה מלאה ללא תוספת סוכר

חברת מן, יצרנית הוופלים והעוגיות הישראלית, משיקה סדרת ופלים ועוגיות מובחרות מתוצרתה, ללא תוספת סוכר.

הסדרה תכלול בשלב הראשון ארבעה מוצרים: ופלים בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר, ופלים בטעם וניל ללא תוספת סוכר, עוגיות גרנולה ללא תוספת סוכר ועוגיות קמח חיטה מלאה ללא תוספת סוכר. העוגיות ישווקו באריזת 200 גרם והוופלים באריזת 180 גרם, בעיצוב נבדל ללא סוכר, ועל פי הקו העיצובי החדש של "מן". כל המוצרים הם פרווה, ממותקים בסוכרלוז המקורי, מבית Splenda מארה"ב.

סדרת ופלים ועוגיות ללא סוכר מן

יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית: "שמירה על תזונה נכונה ומאוזנת חשובה לכולנו כחלק בלתי נפרד מאורח חיים בריא. עבור חולי הסוכרת, המשימה עלולה להיות אף מסובכת יותר. חולי הסוכרת נאלצים להתמודד יום יום עם מצבים בהם עליהם להפחית מאד ואף להימנע ממזונות רבים בשל תכולת סוכר גבוהה. במיוחד ממזונות מתוקים שמעניקים סיפוק והנאה. עם זאת, כולנו יודעים שקשה מאד לוותר על הטעם המתוק מידי פעם. מה עושים? אחת הדרכים היא שילוב של מוצרי מזון ללא תוספת סוכר".

לדברי אבי פקר, מנהל השיווק והמכירות של חברת "מן": "מן היא מותג מוביל ומוכר בישראל ובשוק היהודי בעולם, אשר במשך למעלה מ-60 שנה נכנס כמעט לכל משפחה בישראל. אנו רואים חשיבות גדולה להביא את הטעם הייחודי והאיכותי של מן גם לקהל הסוכרתי וגם לקהל הרחב שרוצה ליהנות ממוצרים טעימים ללא תוספת סוכר לבן. כמו במוצרינו הרגילים, לא התפשרנו על איכות חומרי הגלם וחומרי האריזה, תוך שמירה על מחיר סביר והוגן לצרכן".

כמה: כ-7.90 שקלים לאריזת ופלים שוקולד / וניל ללא תוספת סוכר (180 גרם); כ-8.90 שקלים לאריזת עוגיות גרנולה / עוגיות קמח חיטה מלאה ללא תוספת סוכר (200 גרם).

איפה: להשיג ברשתות רמי לוי, ויקטורי, יוחננוף, אושר עד, חצי חינם, מחסני השוק ובעוד מגוון חנויות ומכולות ברחבי הארץ.

יעניין אותך

תפריט חדש ושפית חדשה במסעדת בראון

הביסטרו שלצד הבייקרי משנה חזון קולינרי ומציג את השפית מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי שש שנים באיטליה

הביסטרו שלצד הבייקרי משנה חזון קולינרי ומציג את השפית מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי שש שנים באיטליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *