יום שני , 16 דצמבר 2019
ראשי / מילון מונחים / מרווה

Sage

מרווה

Sage

רווח: מרווה

לועזית: Sage

הגדרה: עשב תיבול מריר שנפוץ במטבח הים-תיכוני. המרווה משמשת לתיבול מאכלים שונים ולהכנת חליטות. היא משווקת טרייה או מיובשת, ולעלים הטריים יש טעם חזק יותר. את המרווה יש לבשל עם התבשיל, כדי שהוא יספוג את טעמיה, ויש לזכור כי לעלים יש טעם מובחן שעלול להשתלט על התבשיל כולו. את העלים יש להניח במגבת נייר, לאטום בשקית פלסטיק ולאחסן במקרר, שם יישמרו עד ארבעה ימים.

יעניין אותך

נפאז'

Nappage

Nappage

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *