יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / אירועים / סטבילה ואדוני נפגשים במסעדת בלוסקיי

מסעדת בלוסקיי ומותג המים אקווה פנה מארחים לערב חד פעמי את השף מרקו סטבילה (כוכב מישלן) לארוחת טעימות טוסקנית: 01 ביוני, 2016

סטבילה ואדוני נפגשים במסעדת בלוסקיי

מסעדת בלוסקיי ומותג המים אקווה פנה מארחים לערב חד פעמי את השף מרקו סטבילה (כוכב מישלן) לארוחת טעימות טוסקנית: 01 ביוני, 2016

מסעדת בלוסקיי של השף מאיר אדוני בשיתוף מותג המים, אקווה פנה, מארחים את השף האיטלקי, מרקו סטבילה (בעל כוכב המישלן) לארוחה טוסקנית חד פעמית שתהיה פתוחה לקהל הרחב.

שף מארקו סטבילה

אירוח שפים ממסעדות מכוכבות מישלן הפך למסורת בקבוצת כתית. בכל אירוח יוצרים השפים יחד ארוחת טעימות המאפשרת חוויה יוצאת דופן וחד פעמית. לאחרונה, אירחה הקבוצה את השף אלברט רו (לונדון, 3 כוכבי מישלן), אנריקו קריאה ורוברטו קריאה (ברגמו, 3 כוכבי מישלן) ועוד רבים.

ביום רביעי ה-01 ביוני, 2016, יארח השף אדוני במסעדת בלוסקיי שעל גג מלון קרלטון תל-אביב את השף סטבילה ממסעדת “Ora d'Aria”, שבפירנצה, טוסקנה (משמעות השם באיטלקית – שעה של עונג), המדורגת בכוכב מישלן משנת 2014. סטבילה ואדוני יצרו קשר במסגרת תחרות "השף הצעיר של סן פלגרינו" ששמה לעצמה כמטרה לקדם את הקולינריה ולאתר את הדור הבא של שפים צעירים ומבטיחים שיובילו את הטרנדים העתידיים במטבח והחליטו ליצור יחדיו ארוחת טעימות טוסקנית יוצאת דופן בת חמש מנות אשר תוגש בליווי אקווה פנה, מותג המים הטוסקני.

מחיר הארוחה: 475 שקל לסועד. מספר המקומות מוגבל, יש להזמין מקומות מראש: מלון קרלטון תל אביב, Blue Sky by Meir Adoni, טלפון 03-5201830.

יעניין אותך

רגעי קיץ של נספרסו

שלוש מסעדות השף המובילות: ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה, מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו

שלוש מסעדות השף המובילות: ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה, מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *