יום שלישי , 22 אוקטובר 2019
ראשי / אירועים / פיאסטה ספרדית ביאמ-ים

שף אייל לביא ירקח לעיני הסועדים שתי מחבתות ענקיות של פאייה ספרדית אותנטית

פיאסטה ספרדית ביאמ-ים

שף אייל לביא ירקח לעיני הסועדים שתי מחבתות ענקיות של פאייה ספרדית אותנטית

מזנון פירות ים יאמ-ים בתל אביב, שמנגיש להמונים את פירות הים במחירים עממיים, חוגג שנה להיווסדו בחגיגה ספרדית גדושה פירות ים, ויארח את השף המוביל, אייל לביא, שירקח לסועדים מול העיניים פאייה ספרדית מסורתית.

פאייה ספרדית של שף אייל לביא (צילום: נמרוד גנישר)

האירוע יתקיים ביום חמישי, 11 באוגוסט, 2016, החל מהשעה: 20:00. לביא, שהוביל את המסעדה המצליחה רוקח, וכיום מלווה ויועץ קולינרי למגוון מסעדות, שעיקר התמחותו מטבח ים תיכוני ופירות ים, ירקח לעיני הסועדים שתי מחבתות ענקיות של פאייה ספרדית אותנטית.

במחבת הראשונה תהיה פאייה קלאסית של מיקס פירות ים (שרימפ, קלאמרי ומולים) עם ציר דגים, אורז וזעפרן (35 שקל למנה). השנייה תהיה פאייה מיקסטה: מיקס פירות ים (שרימפ, קלאמרי ומולים), אורז, בייקון, נקניקיות צ'וריסו, ציר דגים וזעפרן (39 שקל למנה). כמו כן, יימכרו מנות שרימפ וקלאמרי פריכים בליווי צי'פס מתובל (35 שקל למנה). לצד המנות, ייהנו הסועדים מניידת בירה מהחבית, יין לבן ספרדי צונן, וממוזיקה שתנוגן כל הערב.

מתי: יום חמישי, 11 באוגוסט, 2016, החל מהשעה: 20:00

איפה: יאם-ים, שד"ל 7, תל אביב, טלפון: 077-4034027

יעניין אותך

רגעי קיץ של נספרסו

שלוש מסעדות השף המובילות: ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה, מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו

שלוש מסעדות השף המובילות: ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה, מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *