יום שני , 16 דצמבר 2019
ראשי / חדשות יין וגורמה / תפריט חדש במסעדת 206 דגים

בין המנות החדשות בתפריט: טרטר טונה, סלט וויאטנמי, קוראסון כבד אווז וסשימי סלמון

תפריט חדש במסעדת 206 דגים

בין המנות החדשות בתפריט: טרטר טונה, סלט וויאטנמי, קוראסון כבד אווז וסשימי סלמון

מסעדת 206 דגים משיקה תפריט קולינרי חדש. התפריט נבנה על ידי שף הבית מזה 16 שנה, איציק הראל, בתום תקופה של התנסות ופיתוח מנות חדשות. במרכזו דגים טריים ופירות ים והוא כולל מבחר מנות פיוז'ן עכשוויות ועדכניות.

טאבולה מוסר ים בתפריט החדש של 206 דגים (צילום: אפיק גבאי)

בין המנות החדשות בתפריט: טרטר טונה, סלט וויאטנמי,  קוראסון כבד אווז, סשימי סלמון, סלט שורשים, עלה פסטה טרייה, לזניה של דייגים, ריזוטו פירות ים, סלמון בגריל וכוסמת, ו-פילה פורל עם ירקות.

206 דגים קיימת מזה 20 שנה ונחשבת למסעדת הדגים ופירות הים. למסעדה מטבח פיוז'ן והתפריט העסקי כולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-110 שקל, ותפריט שף המציע מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח ב-159 שקל. לצד תפריטי המסעדה ישנו גם תפריט יינות, הכולל יינות ישראליים בלבד, וזאת בכדי לקדם תוצרת מקומית ולתמוך ביקבים כחול לבן.

206 דגים, משה סנה 54, תל אביב, טלפון: 03-6483030. ראשון עד שבת: 23:30 -12:00

יעניין אותך

מלצרים שמסננים את האורחים במסעדה

עובדים במסעדה יוקרתית במנהטן מודים כי הם עורכים חיפוש בגוגל על כל מי שמזמין מקום למסעדה, כדי לוודא שמדובר בעשירים ובמפורסמים

עובדים במסעדה יוקרתית במנהטן מודים כי הם עורכים חיפוש בגוגל על כל מי שמזמין מקום למסעדה, כדי לוודא שמדובר בעשירים ובמפורסמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *