שבת , 21 מאי 2022
ראשי / אירועים / וויסקי לייב תל-אביב 2016

וויסקי לייב, תערוכת הוויסקי הגדולה בישראל, תתקיים בסוף יוני בתל אביב ותכלול עשרות דוכנים, מאות מותגים שונים מכל רחבי הגלובוס, סדנאות והרצאות, אורחים מכל רחבי העולם ועוד אינספור חידושים

וויסקי לייב תל-אביב 2016

וויסקי לייב, תערוכת הוויסקי הגדולה בישראל, תתקיים בסוף יוני בתל אביב ותכלול עשרות דוכנים, מאות מותגים שונים מכל רחבי הגלובוס, סדנאות והרצאות, אורחים מכל רחבי העולם ועוד אינספור חידושים

זו השנה השלישית שמתקיימת בישראל תערוכת הוויסקי, שמרכזת תחת קורת גג אחת את כל החידושים בתחום ומאפשרת טעימות ממאות מותגים שונים. השנה, התערוכה גדולה מתמיד, תפתח בחלל מתחם 'בן אביגדור' בתל אביב ותתפרס על פני יומיים, בין ה-29-30 ביוני, 2016. במחיר של 119 שקל לכניסה, יקבל כל אורח כוס וויסקי Glencairn ממותגת ו-3 קופוני טעימות.

תערוכת וויסקי לייב צילום: אנטולי מיכאלו)

ב'וויסקי לייב' יציגו מיטב החברות ויבואניות הכהילים מותגי וויסקי ותיקים וידועים, לצד מותגים חדשים ומהדורות מיוחדות, שהובאו במיוחד עבור התערוכה. בנוסף, יתקיימו במתחם התערוכה סדנאות והרצאות על-ידי מומחים מהארץ ומחו"ל, יוצעו טעימות מבקבוקים נדירים, יוצגו ארכיונים של חובבי וויסקי, יימכרו גאדג'טים וכלים ייעודיים ועוד.

תערוכת 'וויסקי לייב', בחסות ובעלות Whisky Magazine הבריטי, מתקיימת מדי שנה בלמעלה משלושים מדינות בעולם: בלגיה, הודו, יפן, צרפת, סין, אוסטרליה ומדינות רבות נוספות. לפני כשנתיים הצטרפה גם ישראל אל רשימת המדינות בהן מתקיימת התערוכה.

לדברי תומר גורן, המנהל המקצועי של התערוכה ומיזמיה המקומיים, תחום הוויסקי התפתח מאוד בשנים האחרונות בישראל: "בשנים האחרונות, ענף הקולינריה המקומי וגם התחומים שמוכלים בו, ביניהם הוויסקי, עברו כולם קפיצה דרמטית. אנו עדים לצמיחה משמעותית לא רק בהכנסות ממכירות וויסקי וביקוש לטעמים ולמותגים חדשים, אלא גם לצמא גדול לידע מקצועי על התחום, על תהליך זיקוק הכוהל וכן על אספנות וויסקי. זו הסיבה שהשנה אנו גאים במיוחד במציגים המקומיים המציגים וויסקי כחול לבן".

Whisky Live Tel Aviv: בן אביגדור 22, מתחם בן אביגדור, תל אביב. 29-30 ביוני, 2016, שעות פתיחה 12:00-22:00.

יעניין אותך

מיליון, שש מאות שמונים ושבע אלף, וחמש מאות

היא מעולם לא הפסיקה לאכול, ניסתה כמעט כל מסעדה ראויה בישראל ובמדינות הכי אקזוטיות בעולם, היא טעמה כל דבר אפשרי - ותמיד נשארה רזה. עפרה בר-נון מסכמת 25 שנה של מגזין יין וגורמה !

היא מעולם לא הפסיקה לאכול, ניסתה כמעט כל מסעדה ראויה בישראל ובמדינות הכי אקזוטיות בעולם, היא טעמה כל דבר אפשרי - ותמיד נשארה רזה. עפרה בר-נון מסכמת 25 שנה של מגזין יין וגורמה !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.