יום שני , 26 אוקטובר 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / קיץ אסיאתי בבלוסקיי של השף מאיר אדוני

תפריט קיץ חדש שכולו ניחוחות וטעמים אסיאתיים

קיץ אסיאתי בבלוסקיי של השף מאיר אדוני

תפריט קיץ חדש שכולו ניחוחות וטעמים אסיאתיים

מסעדת בלוסקיי משיקה בימים אלו תפריט קיץ חדש של השף מאיר אדוני, שכולו ניחוחות וטעמים אסיאתיים.

מן המנות האסייתיות החדשות במסעדת בלוסקיי

בין המנות החדשות:

צוקיג'י בירוק – מלפפון סוויד, סשימי ים, אצות איזיקי, דייקון, טפיוקה, מלון ירוק, איולי אסייתי, יוגורט תה ירוק וליים, אנגלז סויה לבנה, פטריות שימאג'י, אבקת מאצ'ה, פאף טפיוקה קרם יוזו (97 שקל)

אוסקה באדום – אבטיח בסויה ודבש, וינגרט סויה צ'ילי שום וסוכר דקלים, טרטר טונה, איולי יפני, ספירות יוזו, צ'ילי, קרם ג'ינג'ר, ויניגרט עוקצני, טוויל נורי וקינואה (91 שקל) 

קיץ בקופיפי קרפצ'יו לוקוס, רביולי קולורבי במילוי מנגו, מישמש, ג'ינג'ר ולמון גראס, שמן קארי, כפיר ליים, צימוקים בתמר הינדי, במיה, שעועית ירוקה. פוקצ'ה הודית פתוחה על הגריל (99 שקל)

חופי גואה  בייבי לוקוס מטוגן, קארי אדום, חצילים, שחלות עגבנייה, אננס, בצל ירוק, שעועית טורקית, אבקת קוקוס, כוסברה, דלעת תאילנדית, במיה (105/145 שקל)

ועוד 13 מנות אסיאתיות נוספות.

בלוסקיי, מלון קרלטון תל אביב, טלפון: 03-5201830

יעניין אותך

גולדסטאר עובר לשימוש בכוסות מתכלות

הכוסות חד פעמיות, ניתנות למחזור ומתכלות במידה ולא מוחזרו

הכוסות חד פעמיות, ניתנות למחזור ומתכלות במידה ולא מוחזרו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!