יום שישי , 3 דצמבר 2021
ראשי / אירועים / שבוע ליקוט במסעדת דלידה

שף דן זוארץ יוצר עם עשבי בר: עולש, גדילן, סרפדים, חוביזה ועוד

שבוע ליקוט במסעדת דלידה

שף דן זוארץ יוצר עם עשבי בר: עולש, גדילן, סרפדים, חוביזה ועוד

השף דן זוארץ יערוך שבוע ליקוט במסעדת דלידה עם עשבי בר: עולש, גדילן, סרפדים, פרחי שום, חוביזות, חרדל בר, מרוות ירושלים ועוד.

פיצה חובזה בשבוע הליקוט בדלידה (צילום: אנטולי מיכאלו)

המסע אל תפריט הליקוט של מסעדת דלידה התחיל לפני כמעט שנה, כשהשף דן זוארץ יצא ללקט בסופשבוע עם חברים בהרי ירושלים ונדבק בחיידק. מאז החל להתעניין ולהכיר מלקטים, אזורי שונים בארץ ואת היבולים והתוצרת של העונות השונות.

זוארץ החליט לאסוף מספר מלקטים מאזור מטע, הרי ירושלים ורמת הגולן ובעזרתם, כמו גם מליקוט אורבני שלו באזור יפו, ליצור שבוע של תפריט עונתי שכולו – ליקוט.

את התפריט המרגש יגיש זוארץ במסעדה. בתפריט ניתן לראות מנות, כמו:

  • סלט בר (סלט חסות מהיער, בייבי שקדים ירוקים ופירות יבשים) – 42 שקל
  • סשימי דג, קרם עולש בר, גבעול גדילן, שמן סרפדים, אספרגוס בר, פרחי שום – 54 שקל
  • פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל – 48 שקל
  • ראגו קלמארי, קרם תירס, פסטו חרדל, שורש גדילן, בריוש מקורמל – 44 שקל
  • מרוות ירושלים ממולאת בייקון וחיטה, צ'אטני אפרסמונים ויוגורט – 52 שקל

את תפריט הליקוט ישלים תפריט ספיישלים של יינות מקומיים, כמו למשל סורק בלנד GSM 2014 ושורק שנין בלאן.

מתי: ראשון עד שלישי, 26-29 במרץ, 2017

דלידה, רחוב זבולון 7, תל-אביב. טלפון: 03-5369627

הכותב/ת: מערכת Winet

יעניין אותך

פסטיבל הבירה בירושלים מציין את השנה 13

מארח את כנסיית השכל, היהודים מוקי ונצ'י נצ' • רביעי וחמישי, 23-24 באוגוסט, 2017

מארח את כנסיית השכל, היהודים מוקי ונצ'י נצ' • רביעי וחמישי, 23-24 באוגוסט, 2017

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *