יום ראשון , 20 יוני 2021
ראשי / אירועים / טרה אוליבו 2018: התחרות הבינלאומית לשמני זית כתית מעולה

התחרות תתקיים, זו השנה התשיעית ברצף, ב-11-13 ביוני, 2018, במלון קראון פלאזה בירושלים

טרה אוליבו 2018: התחרות הבינלאומית לשמני זית כתית מעולה

התחרות תתקיים, זו השנה התשיעית ברצף, ב-11-13 ביוני, 2018, במלון קראון פלאזה בירושלים

ביום שני, ה-11 ביוני, 2018, תפתח תחרות טעימת שמן זית כתית מעולה הבינלאומית – טרה אוליבו 2018. מאות אלפי שקלים הושקעו באירועי התחרות השונים שיכללו שני ימי שיפוט (12-13 ביוני), כנס מקצועי בנושא שמן זית וכן פאנל מומחים מרחבי העולם בנושאים שונים הקשורים לייצור ולחוויית שמן הזית. כל אירועי התחרות יתקיימו במלון קראון פלאזה בירושלים.

טקס חלוקת הפרסים לזוכים בתחרות יציין סיומם של ימי טעימת של למעלה מ-500 שמני זית כתית מעולה מ-18 מדינות בעולם, בהן ספרד, איטליה, יוון, ארצות הברית, ארגנטינה, צ'ילה, פורטוגל, אוסטרליה, ברזיל וכמובן ישראל. כ-2,000 כוסות מיוחדות לטעימת שמן זית כבר יובאו לארץ במיוחד לתחרות. 12 שופטים יגיעו מחו"ל להשתתף בפאנל הטועמים ואליהם יצטרפו 18 שופטים ישראלים, כולם מומחים מובילים בתחום טעימת שמן זית כתית מעולה.

באתרי הדירוג הבינלאומיים, מדורגת תחרות טרה אוליבו כאחת מחמש תחרויות שמן הזית החשובות והמובילות בעולם. כאמור, התחרות מתקיימת זו השנה ה-9 ברציפות, ותורמת רבות לקידום תחום שמן הזית בארץ.

במסגרת אירועי שבוע טרה אוליבו יתקיים כנס מקצועי שיכלול בין השאר סדנה יחודית של שף ברזילאי מומחה בבישול בשמן זית אשר יציג את ההשפעה הדומיננטית של בשומות שמן הזית על טעמי המנות.

כנס שבוע שמן הזית הבינלאומי מתקיים בחסות של ענף הזית במועצת הצמחים.

הכותב/ת: מערכת Winet

מערכת Winet

יעניין אותך

רשת פוקישופ משיקה את הסניף הרביעי בישראל

רשת המסעדות ממשיכה להביא חגיגת טעמים מהוואי היישר לקערה, ועל יצירת הרטבים הייחודים אחראית השפית ג'ודית צרפתי

רשת המסעדות ממשיכה להביא חגיגת טעמים מהוואי היישר לקערה, ועל יצירת הרטבים הייחודים אחראית השפית ג'ודית צרפתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *