יום רביעי , 25 נובמבר 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / מסעדת "110 בורגר" מבית אגאדיר מגיעה לדיזנגוף

המסעדה החדשה משתרעת על פני 46 מ"ר וכוללת 28 מקומות ישיבה בשירות עצמי • השכירות למ"ר בסניף החדש עומדת על כ-18,000 שקל לחודש.

מסעדת "110 בורגר" מבית אגאדיר מגיעה לדיזנגוף

המסעדה החדשה משתרעת על פני 46 מ"ר וכוללת 28 מקומות ישיבה בשירות עצמי • השכירות למ"ר בסניף החדש עומדת על כ-18,000 שקל לחודש.

"110 בורגר", רשת הפאסט פוד המבורגר ואחותה הקטנה של רשת המסעדות "אגאדיר", השיקה את המסעדה החמישית שלה ברחוב דיזינגוף 98 בתל אביב. אירוע ההשקה כלל פסטיבל מוזיקה והופעות של הראפרים מיכאל סויסה ונורוז והתקליטן Lava Dome. אורחי ההשקה נהנו מתפריט פינוקים: המבורגרים / צ'יפס ב-10 שקלים ושתייה קלה ללא הפסקה.

מבצע המבורגר ב-10 שקלים יימשך עד ה-01 בספטמבר, 2018.

השקת המסעדה החמישית רשת 110 בורגר מבית אגאדיר (צילום: נוי ערקובי)
השקת המסעדה החמישית רשת 110 בורגר מבית אגאדיר (צילום: נוי ערקובי)

המסעדה החדשה משתרעת על פני 46 מ"ר וכוללת 28 מקומות ישיבה בשירות עצמי. השכירות למ"ר בסניף החדש עומדת על כ-18,000 שקל לחודש.

המבורגר מ-110% בשר טרי (צילום: נוי ערקובי)
המבורגר מ-110% בשר טרי (צילום: נוי ערקובי)

הרשת שומרת באופן קפדני על איכות ב-110% לכל אורך שרשרת הייצור – כל מסעדה מחויבת לעבוד עם הספקים של הרשת על מנת לשמור על סטנדרטים גבוהים ואיכותיים. הירקות מגיעים טריים מדי יום היישר מהשווקים, ובשר בקר משובח וטרי נטחן במקום. שף הרשת, רוברט קלוגר, אמון על שמירת האיכות של המנות ופיתוח שילובים קולינריים חדשים.

איש העסקים איתן טרבלוס ושף הרשת רוברט קלוגר (צילום: נוי ערקובי)
איש העסקים איתן טרבלוס ושף הרשת רוברט קלוגר (צילום: נוי ערקובי)

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

דומינו'ס מפתיעה עם טעמי צ'יזי קראסט חדשים

דומינו'ס פיצה מרחיבה את סדרת ה-Cheesy Crust עם שני טעמים חדשים: מוצרלה חריף ו-מוצרלה זיתים שיצטרפו לאחיות הוותיקות: מוצרלה קלאסית ו-מוצרלה פסטו

דומינו'ס פיצה מרחיבה את סדרת ה-Cheesy Crust עם שני טעמים חדשים: מוצרלה חריף ו-מוצרלה זיתים שיצטרפו לאחיות הוותיקות: מוצרלה קלאסית ו-מוצרלה פסטו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!