קוניאק Dupuy, הנהנה מהיסטוריה של למעלה מ-166 שנות ייצור, עובר להפצתו של יקבי כרמל. הקוניאק המותאם לקהל הישראלי בשל היותו כשר, יושק בשלוש דרגות יישון.

קוניאק Dupuy מיוצר בתהליכים מוקפדים, המבוססים על שיטות מסורתיות, ששמות דגש על איכות המוצר. Dupuy ידוע כקוניאק ייחודי ועשיר, העשוי מתזקיק של 100% ענבים לבנים מסוג אוני בלאן, פול בלאנש ופרנץ' קולומבאר. ענבים אלו מגיעים מהאזורים המשובחים ביותר בחבל הקוניאק: גראן שמפיין ופטיט שמפיין, וכן במקרים בודדים, גם מאזורים נוספים כגון: פיין שמפיין, פיין בואה ובון בואה.
קוניאק Dupuy עובר שני זיקוקים מסורתיים כיאה למשקה בעל היסטוריה ארוכה, ולאחר מכן עובר ליישון במרתפיי החברה למשך שנים ארוכות, בחביות של עץ אלון המגיעות מאזור לימוזין שבצרפת. תנאי האקלים הייחודיים והקרקעות מעניקים לקוניאק Dupuy את המורכבות והייחודיות שלו.
נדב ארנס ארד, מנכ"ל יקבי כרמל מספר: "מותג הקוניאק Dupuy משתלב בצורה טובה ביותר עם קו המותגים האלכוהוליים של יקבי כרמל ומאפשר לנו כיום להציע ללקוחותינו מגוון של משקאות בסטנדרטים הגבוהים ביותר".
על סוגי הקוניאק המגיעים לארץ:
קוניאק VS Dupuy
הקוניאק עובר תהליך יישון של מינימום שלוש שנים בחביות עץ אלון, עבור התזקיק הצעיר ביותר. המבוגר ביותר מגיע ל-8 שנות יישון. מחיר: 150 שקל
קוניאק VSOP Dupuy
הקוניאק מורכב מתזקיקים בטווח של 5 עד 15 שנים. מחיר: 200 שקל
קוניאק XO Dupuy
הקוניאק עובר תהליך יישון של 30 עד 50 שנים בחביות שנבחרו בקפידה רבה, המגיעות מאזור לימוזין. הממסך אף מכיל בתוכו קוניאק משנת 1902. מחיר: 600 שקל