יום שלישי , 24 נובמבר 2020
ראשי / אירועים / פסטיבל יין "בציר הזמן"

03-04 באפריל, 2019 באוניברסיטת אריאל

פסטיבל יין "בציר הזמן"

03-04 באפריל, 2019 באוניברסיטת אריאל

פסטיבל יין ראשון וייחודי מסוגו – "בציר הזמן", אירוע ייחודי של תעשיית היין הענפה והמתפתחת בארץ, בשילוב המסלול ללימודי היין במחלקה להנדסה כימית באוניברסיטת אריאל • 03-04 באפריל, 2019 באוניברסיטת אריאל

במסגרת הפסטיבל תוכלו להכיר ולטעום ממיטב יקבי האזור (יקב פסגות, יקב טורא, יקב גבעות, יקב תום, יקב הר ברכה, יקב כביר, יקב שילה, יקב גוש עציון, יקב גת שומרון, יקב בקוש, יקב צוובנר, יקב דרימיה, יקב תניא ועוד), אשר ימזגו לכם את יינותיהם המושקעים וישמחו לספר על עצמם, הכרמים, ההיסטוריה ובית הגידול הייחודי.

במסגרת הפסטיבל יתקיימו שלל הרצאות וסדנאות חווייתיות המעמיקות את הידע בתחום היין מפי מומחים וחברי סגל האוניברסיטה, כגון:

  • ד"ר אלישיב דרורי – המסע לזיהוי זני הגפן ששימשו לייצור יין בעת העתיקה בארץ ישראל
     04.04.19 בשעה 19:00 | 04.04.19 בשעה 21:00
    למידע נוסף אודות ההרצאה והרשמה לחצו כאן
  • ד"ר ציונה בן-גדליה – היקב המלכותי של המלך הורדוס בהרודיון
    03.04.19 בשעה 21:00 | 04.04.19 בשעה 21:00
    למידע נוסף אודות ההרצאה והרשמה לחצו כאן
  • ד"ר יונתן אדלר – יין טהור: מקוואות סמוכים לגתות משלהי ימי הבית השני
    03.04.19 בשעה 19:00 | 04.04.19 בשעה 19:00
    למידע נוסף אודות ההרצאה והרשמה לחצו כאן

מחירי כרטיסים: 69 שקל לאדם מכירה מוקדמת //  89 שקל לאדם בקופות הכניסה לאירוע // תושבי אריאל – 55 שקל ברכישה מוקדמת בלבד // 49 שקל לאדם – סטודנטים או בוגרי אוניברסיטת אריאל, עובדי אוניברסיטת אריאל, חיילים ברכישה מוקדמת בלבד (יש להציג תעודת סטודנט / חוגר בעת איסוף הכרטיסים בקופות הכניסה).

מחירי הכרטיסים המוזלים יינתנו ברכישה מוקדמת בלבד, ב­אתר או בטלפון 03-5180533 (לא יינתנו הנחות מיוחדות בקופות האירוע).

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

טעימת יינות ישראל 2020

מתוך 207 יינות שהשתתפו בטעימה, 40 יינות זכו בתואר מצטיינים (90 נקודות ויותר) ו-24 זכו בציון הגבוה של 89. כמו כן, יש לשים לב ש-11 מתוך היינות המצטיינים מחירם עד ל-100 שקל, וזאת תעודת כבוד לתעשייה בישראל המייצרת הרבה יינות טובים במחירים סבירים

מתוך 207 יינות שהשתתפו בטעימה, 40 יינות זכו בתואר מצטיינים (90 נקודות ויותר) ו-24 זכו בציון הגבוה של 89. כמו כן, יש לשים לב ש-11 מתוך היינות המצטיינים מחירם עד ל-100 שקל, וזאת תעודת כבוד לתעשייה בישראל המייצרת הרבה יינות טובים במחירים סבירים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!