יום רביעי , 26 פברואר 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / נספרסו מתחדשת עם תערובות בהשראת אומנות הקלייה האיטלקית

כחלק מההשקה מצטרפות שתי תערובות חדשות - בסגנון נאפולי ובסגנון ונציה

נספרסו מתחדשת עם תערובות בהשראת אומנות הקלייה האיטלקית

כחלק מההשקה מצטרפות שתי תערובות חדשות - בסגנון נאפולי ובסגנון ונציה

נספרסו ממשיכה לגוון ולהרחיב את סדרות הקפה, ומשיקה תערובות קפה נוספות בקולקציה החדשה, המגלמת בתוכה את סודות הקלייה המאפיינים אזורים שונים לאיטליה.

שמות התערובות מובחנות על פי האזור באיטליה שעל פי המסורת הנהוגה בו נקלו פולי הקפה של אותה תערובת. כל אחת מהתערובות לוכדת את סודות הקלייה של העיר או האזור. עד עתה זכינו לטעום בסדרות הקפסולות של נספרסו המיובאות לישראל את רומא, פירנצה, פלרמו וגנואה.

התערובות החדשות

נאפולי – מסורת הקלייה של תערובת זו מושפעת מרחובות נאפולי, בהם טקס הקפה שורשי ועמוק. פולי הקפה נקלים לזמן ממושך, עד שצבעם כהה ביותר. טכניקת קלייה זו תורמת לעוצמתיות הנחושה והמורגשת של התערובת. תערובת בעוצמה הגבוהה ביותר – 13 – שכל כולה מחווה לאומנות הקלייה של בירת הקפה האיטלקית.

ונציה – העיר, שהיוותה גשר בין האימפריה העות'מאנית למערב אירופה, פיתחה מסורת קלייה ייחודית המורגשת היטב בתערובת זו. פולי הקפה נקלים לזמן ממושך, אך בטמפרטורה בינונית, וכך מתקבלים פולי קפה בעלי גוון חום מהגוני. לאחר שנטחנים הפולים השזופים, התוצאה שמתקבלת בספל היא בושמתיות עדינה, איזון הרמוני, עם תווי טעם המזכירים קרמל.

התערובות החדשות ניתן לרכוש באתר נספרסו: www.nespresso.com, בשירות הטלפוני 2500* ובבוטיקים ברחבי הארץ.

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

במהלך 2020 ינטעו כמיליון שתילי גפני יין

מועצת גפן היין: יוצאים לדרך חדשה בענף כרם היין בישראל בכדי להתגבר על בעיית וירוס 'ליפרול 3'

מועצת גפן היין: יוצאים לדרך חדשה בענף כרם היין בישראל בכדי להתגבר על בעיית וירוס 'ליפרול 3'

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *