יום שישי , 10 אפריל 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / מסעדת סושיאל קלאב חוגגת עשור

מארחת נבחרת שפים מובילים בערבים בלתי נשכחים: שרון כהן, מיכאל גרטופסקי, עומר מילר ועוד

מסעדת סושיאל קלאב חוגגת עשור

מארחת נבחרת שפים מובילים בערבים בלתי נשכחים: שרון כהן, מיכאל גרטופסקי, עומר מילר ועוד

הסושיאל קלאב, אחד המוסדות הקולינריים המוכרים בתל אביב, חוגג עשור להיווסדו ומשיק סדרת ערבים קולינריים עם כמה מהשפים המובילים בישראל, אשר יעניקו פרשנות אישית לקו הקולינרי של הסושיאל קלאב.

חסילוני קריסטל טריים בסושיאל קלאב (צילום: שי שגב)

בערב הראשון שייערך ב-11 בפברואר, 2020, החל מהשעה 19:00, יככב לצד שף צביקה שטראוס, שרון כהן משילה, בה היה סו שף. מסגרת איחוד מרגש בין שרון כהן לצביקה שטראוס. שרון יכין תפריט ספיישלים חגיגי המבוסס על דגה טרייה ופירות ים.

בערב השני שיערך ב-18 בפברואר, 2020, יתארח בסושיאל שף מיכאל גרטופסקי מביסטרו "מיכאל" שבגליל המערבי, השף הראשון של מסעדת סושיאל קלאב וזה שעיצב  את הד.נ.א. הקולינרי שלה. גרטופסקי יכין תפריט הכולל טוויסטים שונים למנות דגל קלאסיות מהביסטרו המצליח שלו "מיכאל" שבגליל המערבי.

בערב השלישי שיערך ב-25 בפברואר, 2020, יושק בסושיאל תפריט קוקטיילים חדש פרי יצירתו של מוש בודניק מבעלי הסושיאל ואחד המיקסולוגים המוערכים בישראל. עוד באותו הערב, יתארח בסושיאל קלאב השף עומר מילר עם פרשנויות למנות המבורגר ופיצה מיוחדות מבית "סוסו אנד סונס" ו"סבא" ועוד קלאסיקות של עומר מהשולחן וחדר אוכל.

סושיאל קלאב. שדרות רוטשילד 45, תל אביב, 03-5601114.

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

16 מדליות לישראל בתחרות מונדוסויני 2020 בגרמניה

התחרות נערכת על ידי בית ההוצאה לאור Meininger Verlag, וזו הייתה המהדורה ה-26 בהשתתפות שופטים בכירים מעשרות מדינות

התחרות נערכת על ידי בית ההוצאה לאור Meininger Verlag, וזו הייתה המהדורה ה-26 בהשתתפות שופטים בכירים מעשרות מדינות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *