יום רביעי , 8 אפריל 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / שף ז'וזף ויולה התארח ב-"לגעת באוכל"

במסגרת אירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית 'So French so Food' המתקיימים זו השנה ה-8 ברציפות בישראל, ביוזמתה של שגרירות צרפת בישראל

שף ז'וזף ויולה התארח ב-"לגעת באוכל"

במסגרת אירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית 'So French so Food' המתקיימים זו השנה ה-8 ברציפות בישראל, ביוזמתה של שגרירות צרפת בישראל

'קבוצת מסלמני' חברה גם לשבוע הגסטרונומיה הצרפתית בישראל, 'So French so Food', המתקיים זו הפעם השמינית ברציפות במהלך חודש פברואר. בפעילות בסניף ראשון לציון של רשת 'לגעת באוכל', הדגים השף ג'וזף ויולה, בעל רשת המסעדות והמעדניות Daniel & Denis בליון שבצרפת, הכנת שתי מנות מהמטבח שלו, הידוע ככזה שמשמר את הטעמים של המטבח הצרפתי של פעם.

מימין: שגריר צרפת בישראל - אריק דנון, בעלים של קבוצת מסלמני - עמאר מסלמני ושף ג'וזף ויולה (צילום: רפי דלויה)

המהלך של קבוצת מסלמני נועד להנגיש את איכויות המטבח הצרפתי לכל בשלן, כך שכל אחד יוכל להתנסות בחוויית בישול מקצועית ובטוחה, מנוחות המטבח הפרטי שלו.

לדברי עמאר מסלמני, מנכ"ל קבוצת מסלמני: "החיבור שלנו לאירועי שבוע הגסטרונומיה הצרפתית So French so Food הוא טבעי והפך למסורת שנתית, שלה אנו שותפים מזה מספר שנים. מדובר בחיבור עסקי שהפך עם השנים בר מזמן הפך לחיבור של ידידים והוא רק מוכיח את עצמו מיום ליום כבחירה הנכונה, כי בסופו של דבר  כולנו רוצים ליהנות ממטבח איכותי, טעים, בריא ובטוח. אני שמח על היוזמה של שגרירות צרפת שבחרה לקדם את עולם הבישול הצרפתי בצורה כה מהנה עבור כולנו".

הכותב/ת: מערכת Winet

מערכת Winet

יעניין אותך

וודקה גרייגוס משיקה בישראל את Dreamtours

30 המסעדות המובילות בישראל בפרויקט חווייתי ראשון מסוגו – שישה מסלולים קולינריים שונים, היוצרים כל אחד את ארוחת החלומות

30 המסעדות המובילות בישראל בפרויקט חווייתי ראשון מסוגו – שישה מסלולים קולינריים שונים, היוצרים כל אחד את ארוחת החלומות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *