יום שני , 26 אוקטובר 2020
ראשי / כתבות / הקוקטיילים המיוחדים מאירוע הולנטיינ'ס של ניקול ראידמן

מותג הוודקה 'בלוגה' מציג מגוון מתכוני ממזגים חדשים

הקוקטיילים המיוחדים מאירוע הולנטיינ'ס של ניקול ראידמן

מותג הוודקה 'בלוגה' מציג מגוון מתכוני ממזגים חדשים

האירוע הגדול ביותר בישראל בחג הולנטיינ'ס האחרון הייתה המסיבה הגרנדיוזית והמושקעת שערכה ניקול ראידמן באולם האירועים Ocean Event Space בתל אביב.

ניקול ראידמן עם הזמר היווני סאקיס רובה (צילום: מירית שגב)

במהלך האירוע, הוצעו לקהל הידוענים ארבעה ממזגים (קוקטיילים) ייחודיים, בחסות וודקה בלוגה.

להלן המתכונים:

The Nicole Raidman

ממזג בטעמים ים תיכוניים על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב ורדים, שקדים, ג'ינג'ר ופירות אדומים מקושט בזעתר וליים מיובש

  • 60 מ"ל בלוגה נובל
  • 30 מ"ל מיץ ליים
  • 5 מ"ל סירופ שקדים
  • 15 מ"ל מי ורדים
  • 5 מ"ל סירופ ורדים
  • 5 מ"ל מיץ חמוציות
  • 1/4 כוס ג'ינג'ר ביר
  • נענע, ליים מיובש וזעתר לקישוט

אופן ההכנה: לשקשק את כל המרכיבים ולסנן לכוס היי-בול מלאה בקרח לקשט עם נענע, ליים מיובש וזעתר.

 

The Sakis Rouvas

ממזג על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב אננס – קוקוס, לוונדר ומיץ לימון מקושט בסחלב לבן

  • 60 מ"ל בלוגה נובל
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • 30 מ"ל ג'ומקס אננס קוקוס
  • 20 מ"ל סירופ לוונדר
  • 1 סחלב לבן לקישוט

אופן ההכנה: לשקשק את כל המרכיבים, לסנן לכוס היי-בול מלאה בקרח ולקשט בסחלב לבן.

 

Veni Vidi Vici

ממזג פירותי על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב דבש, גויאבה וליקר תפוזים מקושט בקינמון ורוזמרין

  • 60 מ"ל בלוגה נובל
  • 20 מ"ל מיץ ליים
  • 20 מ"ל סירופ דבש
  • 15 מ"ל שמנת צמחית
  • 60 מ"ל איילנד גויבה
  • 30 מ"ל ליקר טריפל סק
  • לקישוט רוזמרין, קינמון וציפורן

אופן ההכנה: לשקשק את כל המרכיבים עם קרח, לסנן לכוס לאו-בול ולקשט עם רוזמרין, קינמון וציפורן.

 

Noble Valentine

ממזג אהבה על בסיס וודקה בלוגה נובל בשילוב חמוציות ודובדבנים

  •  60 מ"ל בלוגה נובל
  • 15 מ"ל אפרול
  • 60 מ"ל מיץ חמוציות
  • 30 מ"ל מיץ לימון
  • 5 מ"ל סירופ פטל
  • 5 מ"ל סירופ דובדבן
  • 5 מ"ל מחית פירות יער
  • 1 עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז לקישוט

אופן ההכנה: לשקשק את כל המרכיבים עם קרח, לסנן לכוס היי בול ולקשט עם עלה כותרת של ורד אדום וקליפת תפוז לקישוט.

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

טעם חדש במשפחת בריזר: תפוח

מצטרף לטעמים הוותיקים של המותג: אבטיח, לימון, אננס וליים

מצטרף לטעמים הוותיקים של המותג: אבטיח, לימון, אננס וליים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!