יום שלישי , 22 ספטמבר 2020
ראשי / חדשות יין וגורמה / משפחת חינוואי פותחת את 'חינאווי בפיתה' בסניף קרליבך בתל-אביב

גריל בר שיציע בשרים טריים ואיכותיים היישר מהקצבייה במקום

משפחת חינוואי פותחת את 'חינאווי בפיתה' בסניף קרליבך בתל-אביב

גריל בר שיציע בשרים טריים ואיכותיים היישר מהקצבייה במקום

משפחת חינאווי, מבעלי רשת חינאווי Wine & More ואנוטקה, מרחיבה את פעילותה העסקית ומשיקה בסניף קרליבך בתל אביב את 'חינאווי בפיתה' – גריל בר בשרים, אשר יציע בשרים טריים ואיכותיים הישר מהקצבייה של חינאווי הפועלת במקום. כל זאת לצד מבחר עשיר במיוחד של יינות, בירות ואלכוהול במחירים אטרקטיביים.

חינאווי בפיתה - מגוון בשרים בפיתה מהקצביה של חינאווי (צילום: יח"צ)

על עמדת הגריל של 'חינאווי בפיתה' מופקד גרילמן דרום אמריקני מקצועי עם תפריט מהודק ומדויק הכולל: פיתה עראיס, פיתה קבב הבית, פיתה מרגז, פיתה פרגית, פיתה מיקס פרגית ומרגז, פיתה שיפוד אנטריקוט, פיתה נתח קצבים ופיתה פילה. ב'פיתה של חינאווי', הבשר נמצא בפרונט, As Is, ללא תוספות דומיננטיות שישתלטו על הטעמים של הבשר המובחר. בנוסף, יוצעו מנות ספיישל מתחלפות בכל שבוע כדוגמת צלעות טלה, סטייק סינטה, סטייק אנטריקוט, המבורגר, אסאדו ועוד.

מבחינת תוספות – לא תמצאו פה צ'יפס, או גימיקים אחרים. הדגש הוא על תוספות ביתיות טריות שאינן מתחכמות, אך טעימות ומושקעות: סלט מיוחד של חצילים על האש, צ'ימיצ'ורי דרום אמריקני בייתי, טחינה טרייה במתכון בייתי סודי ועוד. ליד הפיתה, היצע רחב של משקאות אלכוהוליים איכותיים במחירים מוזלים: בירה סן מיגל שמייבאת אנוטקה, חברת הייבוא של משפחת חינאווי ב-15 שקל בלבד. כמו כן, מגוון יינות מובחרים לבחירה בתמחור של 15 שקל לכוס.

ואסים חינאווי, מנכ"ל ומבעלי חינאווי בפיתה, מספר: "כחלק מהרחבת הפעילות העסקית של המשפחה בחרנו לאפשר לציבור הרחב ליהנות באורח קבע מחגיגת טעמים של בשר משובח בסניף קרליבך. הבשר של חינאווי, הפך לשם דבר ולכן החלטנו להנגיש אותו למבחר רחב של קהלים. הקונספט החדש מאפשר ללקוח ליהנות מבשר טרי היישר  מקצביית הפרימיום הממוקמת תחת אותה קורת גג, הוא יוכל לבחור את המשקה האלכוהולי שחשקה נפשו בו וליהנות מחוויה קולינרית קרניבורית בלתי נשכחת".

עוד הוסיף חינאווי, "במסגרת הערכים של משפחת חינאווי, בחרנו לשמור על איכות בלתי מתפשרת ולתמחר את המנות במחירים הוגנים ותחרותיים שכמעט ואינם קיימים בארץ כיום. מנה בשרית מפנקת עם תוספות של סלטים טריים המתומחרת ב-29 שקל בלבד היא ההוכחה שבשר איכותי לא אמור להיות משווק במחירים מופקעים. אני סמוך ובטוח שהקהל הישראלי יתחבר לקונספט המתאפיין כחלק ממגמה עולמית ויצביע ברגליו".

טווח מחירי המנות – 'חינאווי בפיתה':

כל המנות הבשריות במקום מוצעות ב-29 שקל בלבד, למעט מנת מיקס מרגז ופרגית, נתח קצבים ופיתה פילה, המתומחרים במחיר של 45 שקל ו-59 שקל בהתאמה. בירה סן מיגל – 15 שקל, יינות איכותיים לבחירה מבית אנוטקה – 15 שקל לכוסית.

חינאווי בפיתה, קרליבך 25, תל אביב. שעות הפתיחה: ראשון עד חמישי בין 11:00-20:00, יום שישי בין 09:00-16:00.

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

פרימיום זה לא רק מוצר, אלא בעיקר האנשים שיוצרים אותו

בישראל, השימוש הבסיסי והיומיומי בשמן הזית לבישול ולתיבול עדיין לא נטמע בתרבות הקולינרית וזוהי השליחות של היצרנים והשפים המקומיים

בישראל, השימוש הבסיסי והיומיומי בשמן הזית לבישול ולתיבול עדיין לא נטמע בתרבות הקולינרית וזוהי השליחות של היצרנים והשפים המקומיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!