הסקוטית מבית ישרקו משיקה לקיץ 2020 את המשקה מיסטרל ג'ין רוזה.

הג'ין מופק לפי הזמנה באצוות קטנות במזקקה אשר בפרובאנס, דרום צרפת, ונשען על הבוטניקה המקומית במקום ייצורו, לאחר זיקוק כפול והשריה של 6 רכיבים קלאסיים: ערער, כוסברה, נענע, שומר, טימין, רוזמרין, אשכולית ורודה ואקליפטוס.
כמה: 119.00 שקל לבקבוק בנפח 700 מ"ל, 40% כוהל.
הטיפה האחרונה: כפי שניתן היה לצפות ממשקה זה, האף עשיר בבשומת של צמחי מרפא, כמו נענע וטימין, וברקע קצה רוזמרין נקי. אם שותים את המשקה נקי, הוא אפילו מזכיר את הפסטיס האופייני לצרפת הים תיכונית. כאשר הוא מעורבב עם טוניק, הטעם הים-תיכוני נותר, וברקע נוסף שומר נקי, כשהרוזמרין והטימין דומיננטיים על פני גרידת האשכוליות. משקה זה שונה קצת מהג'ין הוורוד האופייני שנמצא כיום על המדפים בארץ – אבל הוא בהחלט מעניין.