יום שלישי , 24 נובמבר 2020
ראשי / חדש על המדף / גרגרים להכנת חומוס ביתי בשתי דקות

מוצר חדש של חברת יכין ללא כל חומר משמש

גרגרים להכנת חומוס ביתי בשתי דקות

מוצר חדש של חברת יכין ללא כל חומר משמש

חברת "יכין" משיקה מוצר חדש וייעודי להכנת חומוס ביתי, טרי ומשובח בשתי דקות בלבד.

גרגרי החומוס מזן ישראלי ייעודי, עוברים תהליך ארוך של השרייה במים ובישול איטי עד שהם רכים ונימוחים ומאפשרים הכנת חומוס טרי. החומוס החדש, מזן "זהבית" פותח בישראל, ונבחר על ידי יכין מבין עשרות זני חומוס ועבר תהליך פיתוח ממושך עד שנמצא המתכון לחומוס עשיר בטעם וחלק במרקם.

תהליך הייצור מדמה הכנה ביתית: גרגירי החומוס מושרים במים מעל 16 שעות ומבושלים בבישול איטי עד שהגרגירים נהיים רכים ונימוחים. החומוס ללא חומר משמר, הודות לתהליך עיקור, שמשמיד את כל החיידקים ומאפשר למוצר להישמר לאורך זמן.

להכנת החומוס בבית: שופכים את תכולת הקופסה (כולל הנוזל בו בושל החומוס, שהוא בעצמו בעל ערכים תזונתיים), מערבבים בבלנדר לכמה שניות, מוסיפים עם מספר כפות טחינה, וזהו. מקבלים חומוס טרי ומשובח כמו בחומוסייה. ניתן גם להוסיף פטרוזיליה, שום, שמן זית, לימון, כמון, פפריקה, חריף וכדומה.

מנהלת השיווק של יכין, רויטל בן שחר: "יותר ויותר ישראלים מעדיפים להכין מזון ביתי על פני מזון מתועש, אבל הכנת חומוס ביתי דורשת זמן ושעות רבות של השרייה ובישול. את החומוס החדש כל אחד יכול לשמור במזווה ותוך מספר דקות להגיש חומוס טרי אמיתי וטעים. המוצר החדש פוגש שני צרכים מרכזיים: מצד אחד הצורך במזון באיכות של בית, ללא חומרים משמרים ומצד אחר, הכנה מהירה עם מינימום עבודה במטבח".

כמה: אריזת גרגרי חומוס במשקל 700 גרם – 8.90-9.90 שקלים.

איפה: כל רשתות השיווק וחנויות מזון בפריסה ארצית.

הביס האחרון: גרגרי החומוס אכן טריים ומלאי ריח ומרקם. תהליך המעיכה והבישול קל ביותר, והטעם אכן איכותי ועשיר. בהחלט מומלץ, והמחיר עם ההכנה – זול משמעותית מקניית חומוס בכל חומוסייה.

הכותב/ת: שי שגב

שי שגב
שי שגב משמש כעורך הראשי של אתר מגזין יין וגורמה (Winet).

יעניין אותך

טעם חדש במשפחת בריזר: תפוח

מצטרף לטעמים הוותיקים של המותג: אבטיח, לימון, אננס וליים

מצטרף לטעמים הוותיקים של המותג: אבטיח, לימון, אננס וליים

תגובה אחת

  1. Avatar

    רעיון מצויין. בתור אחד שמבשל חומוס לבד, ניסיתי ויצא מאד טעים. כבר השתמשתי מספר פעמים,לשמחת כל הטועמים. עשיתי לפי אותו מתכון, בהבדל שמכיוון שבגרגירים שבקופסא יש מלח, הוספתי פחות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!