Next Page  6 / 80 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 6 / 80 Previous Page
Page Background

שנה להופעתו של ירדן קברנה סוביניון

30

יקב רמת הגולן משיק את ירדן קברנה

שנים

30

ומציין בכך

2013

סוביניון

מאז צאתו של היין לראשונה מבציר

. ירדן קברנה סוביניון הוא היין

1983

האדום הראשון שהשיק היקב, ואיכותו

אוששה את התיאוריה כי אזור רמת

הגולן הוא אזור מצוין לגידול יין. בציר

' של היין זיכה את היקב במדליית

84

זהב בתחרות היין הבינלאומית

, הישג מרגש ליין

IWSC

הנחשבת

ישראלי בשנים אלה! מאז הפך היין

לסמל לאיכות ומקצועיות בעולם היין

הישראלי והוכיח כי ישראל מסוגלת

לייצר יינות נהדרים באיכות עולמית.

לית יקב רמת

"

לדברי ענת לוי, מנכ

: "ירדן קברנה סוביניון מספר

הגולן

את סיפור מהפיכת האיכות של ענף

היין בישראל. היין מתאפיין באיכות

מדהימה ומשתבחת לאורך השנים,

וסיפור התפתחותו מקביל להתפתחות

רמת הגולן כאזור גידול מופלא, עם

לדברי

ביקוש עולה בארץ ובעולם".

ויקטור שונפלד, היינן הראשי של

: "אין יין ישראלי אשר הוכיח

היקב

איכות יוצאת דופן בצורה עקבית

כל כך ובמשך שנים כה רבות כירדן

קברנה סוביניון. מסיבה זו, הפך היין

לקלאסיקה ישראלית, אמת מידה

אשר יינות ישראליים אחרים מושווים

מולו. כמו כן, כנראה שאין עוד יין

כדוגמתו בארץ אשר היה לשגריר כל

כך מצליח עבור היינות הישראליים, 

בזכות זכייתו בפרסים הגבוהים ביותר

בתחרויות יוקרתיות ברחבי העולם

וביקושו בשווקים בינלאומיים רבים.

מרגשאותנו במיוחד, משום

2013

בציר

שבמהלכו בצרנו כמות משמעותית של

ענבים מכרמים משודרגים חדשים,

המהווים חלק מפרויקט אדיר וחשוב

, בזמן שהפכנו

2008

בו התחלנו בשנת

Entav

להיות הנציג האזורי של חברת

הצרפתית - מטפחת חומר ריבוי הגפן

המובילה בעולם. זהו חלק ממיזם מקיף

וכולל של שדרוג איכות הכרמים שלנו.

אני חושב שבעוד כמה שנים נסתכל

כאל תחילתו

2013

אחורה אל שנת

של פרק חדש, מרגש, בהיסטוריה של

היקב."

מיוצר

2013

ירדן קברנה סוביניון

מענביםשנבצרו ממספר כרמי הקברנה

הטובים ביותר של היקב ברמת הגולן

וכרם אחד בגליל העליון. היין התיישן

חודשים בחביות עץ אלון

18

במשך

חדשות. על ייחודיות

40%

צרפתי, מהן

2013

: החורף של בציר

2013

שנת בציר

היה רטוב ומוקדם מהרגיל והאביב

החמים אחריו נתנו הרגשה לבציר

מוקדם מהצפוי. החודשים הקרירים

של יוני ויולי הובילו לבצור דווקא

שבוע אחד לאחר המועד הרגיל. שאר

עונת הבציר המשיכה להיות קרירה

למדי. תופעה נהדרת שאפיינה את

הייתה החוסר במזג אוויר

2013

בציר

קיצוני – חם או קר. התוצאה הייתה

הבשלה יפהפייה, ובציר שהסתיים

בדיוק בזמן בסוף אוקטובר. לסיכומו

של עניין, הבציר היה נהדר עם יינות

מעולים.

.₪ 125 -

מחיר כ

winet

|

6

יין

|

חדשות