Next Page  8 / 80 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 8 / 80 Previous Page
Page Background

לדעת יין לאהוב אוכל

הקורס המקיף להבנת היין, להכרת עילית הקולינריה

ולהתאמה ביניהם

בסתיו השנה יפתח הקורס האחת עשר של האקדמיה ליין של מכללת רמת- גן. בציר הלימודים השנה יהיה שונה

מקודמיו בשני נושאים עיקריים:

משולב בקורס הכרה

השני -

הדגש הועבר מהגפן והיקב אל היין וההתנסות החווייתית והמודעת לטעימתו.

האחד -

של המטבח העילי והתאמת יין לאוכל.

המרצים המנוסים והמוכרים, שהם ממיטב המומחים הפועלים בתעשיית היין בארץ, ימשיכו להרצות גם במסגרת תכנית

הלימודים החדשה. שדרוג הקורס ע"י שילוב תחום הקולינריה יעשה ע"י הגב' שירלי בן- דרור, שהתמחתה במשך כארבע

שנים במסעדות מדורגות מישלן בצרפת ובשוויץ. הסטודנטים בקורס יזכו לשתי ארוחות גורמה ברמת כוכבי מישלן,

ממעשה ידיה של שירלי. הארוחות ילוו בלימוד התאמת היין לאוכל. הקורס מיועד בעיקר לחובבי יין המעוניינים לדעת,

להבין ולהתנסות בעולם היין ולמי שמעוניין לרכוש יסודות של ידע לצורך השתלבותו בתעשיית היין.

אלה עיקרי תכנית הלימודים:

מבוא - מונחי יסוד בסיסיים ביין

טרואר ובציר

אופן הכנת יינות (אדומים ולבנים)

טעימות יין מקצועיות כולל טעימות טכניות

אזורי יין מובחרים ונחשבים בעולם

מפגשי התאמת אוכל ליין .שילוב של ארוחות גורמה

2

ברמת כוכבי מישלן

סיורים ביקבים שונים

3

הקורס מלווה בטעימות ממבחר יינות הארץ והעולם.

הלימודים העיוניים מתקיימים במכללת רמת- גן וכוללים

3 ,

שעות, אחת לשבוע

3

מפגשים עיוניים, כל אחד בן

19

סמסטרים. ארוחות הגורמה

2

ארוחות. סה"כ

2-

סיורים ו

תתקיימנה מחוץ למכללה.

לפרטים והרשמה יש לפנות לאתר המכללה

או ישירות לגאולה, מרכזת הקורס,

www.rgc.co.il geula@rgc.co.il

או במייל

03-6710082

בטלפון

winet

|

8

יין

|

חדשות